Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
oj 61km... coś mi się musiało pomylić...

eh ta moja pamięć coś mi się ostatnio wszystko przestawia i o wszystkim zapominam a taka zorganizowana kiedyś byłam . A ja pojutrze jadę do mamy no i jak zwykle kilka dni zrobić zakupy wszystkich poodwiedzać pozałatwiać wszystkie sprawy ehh naganiam się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia , we wtorek je przetestuje i zobaczymy czy pomoga.
marzenie,ciesze sie z Toba,ze masz lepsze samopoczucie. Tylko tak dalej Kochana Mama dobra na wszystko
Kasia,czytalam,ze Emli uzywa sie takze przy wykonywaniu makijażu permanentnego. Wiec musi byc skuteczna. No nic. Zobaczymy we wtorek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marzenie-my tu czekamy ,czekamy zeby na stare smieci pojechac i was odwiedzic wkoncu ale to nie zajac i nie ucieknie wiec dojdz najpierw do siebie
Spuznieni jak ty masz tylko 10 km do nas to czemu Cie tu jeszcze nie ma u nas
Aga31 oby zadzialaly wtedy Julci pomoga i sie zobaczymy juz niedlugo hihi Jak sie sprawdza to tez inwestuje
Kasiar12 my jak widzisz wszystkie blisko mieszkamy- a ty czemu tak daleko od nas hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
A no daris pokazało mi się 13min albo 18 min dwie trasy a przyjadę tylko się trochę ogarnę z wyjazdem do PL załatwianiem i samochód naprawie bo aż wstyd się przyznać ale pierwszy śnieg spadł a ja miałam stłuczkę hi hi, no i przestane spać w dzień bo to jakaś masakra nie wiem czemu ale całą ciążę przesypiam śpię do 11 potem robię obiad trochę się kręcę i znów drzemka o 16 albo później o 20-22 to już śpię do rana he he czasem w nocy się kilka razy budzę do łazienki...masakra ciągle jestem zmęczona a jak już zaczynam się uczyć norweskiego to 15 min i zasnę he he he
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, zobaczysz pobyt Rodziców to będzie najlepsze lekarstwo

Dziewczyny od wczoraj Mysza mi strasznie ulewa, czesto również w czasie karmienia wypluwa cyca i zaraz wielkim chlustem wylewa sie melko. Staram sie ją odbijać w trakcie karmienia, ale i tak po karmieniu ulewa strasznie I jakas taka ospała jest wydaje mi sie, zaczynam schizowac moze, ale boje sie, że coś jej jest. czy Wasze maluchy tak ulewały strasznie tez?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Spuznieni ogarniaj sie ogarniaj
lady_dosia moj Natan nigdy nie ulewal,ani grama... niewiem co moglo sie wydarzyc u Ciebie ale nie " schizuj " kochana-szybko sie wszystko wyjasni pewnie Slemy pozdrowienia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
lay dosia nie wiem w sumie jak u Ciebie ale Ja np mam duzo pokarmu sam sie leje jak mala je i nie nadaza nawet polykac i wypluwa tez duzo albo sie jej ulewa, i chyba to nie jest nic takiego. a jak je z butli to jest ok wszystko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia znalazlam cos takiego na temat ulewania u dzieci-moze pomoze Ci to choc ciut

ebobas.pl/artykuly/czytaj/121/zdrowie/ulewanie
babyonline.pl/mamo_to_ja_niemowle_artykul,5669.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj